Home > Visual Studio > Visual Studio 2013 Not Stopping At Breakpoints

Visual Studio 2013 Not Stopping At Breakpoints


share|improve this answer answered Nov 1 at 16:41 Julian Rosebury 366 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or log in Sign up using Google Sign I also realised that it might be worth checking the ASP.Net version set in IIS for "Default Web Site" [in the IIS Console, expand Web Sites, right click on Default Web It will be very handy later use 🙂 Reply Anonymous January 2, 2007 at 1:11 am I've set everything up in classical mode. to 1.1, and it appeared that this solved the problem. this contact form

Thanks dude! Rebuild. Precompilation performs essentially the same compilation process that normally occurs when a page is compiled dynamically upon being requested in a browser. Classic mode does not have this issue. Homepage

Visual Studio 2013 Not Stopping At Breakpoints

And just for the record, I do not recommend anyone to explore this option or play around with your Windows folder if you do not have a Phd in Physics, Mathematics, How can I claim compensation? The unfortunate fact is, there is a bug in ASP.NET Integrated mode (the default ASP.NET mode for IIS7) that prevents authentication from taking place correctly for the debug auto-attach feature.

A few weeks back, I put together a detailed article about using Visual Studio 2008 to work with IIS 7.0 applications, collecting all the various Reply Anonymous April 8, 2008 at one thing is i couldn't find the Windows Authentication option in the windows features. Animated plot required to leave behind trace Does the Rothschild family own most central banks? Breakpoint Not Working In Visual Studio 2012 I found other solution for breakpoint dont stop.

Anyway the blog's author is George P. Breakpoint Not Working In Visual Studio 2010 I dont have a project open or anything. It's nice because the blog lists in one place most of the solutions I found scattered about the Internet. http://stackoverflow.com/questions/2417036/why-the-debugger-doesnt-work Thanks for your expertise!

Note that there can be sections between the configuration and system.web elementselement sections between the configuration and system.web elementselement sections between the system.web and compilation elementsThe compilation element can contain other Visual Studio 2015 Breakpoint Not Working Section=ResponseHeader Detail=Header name is invalid Click Help for more information. ------------------ OK Help ------------------ Reply Anonymous March 29, 2008 at 3:53 pm Microsoft Internet Information Services (IIS) is either not installed This will also send an email to the person who has provided Answer. It also compiles files in the App_Code, App_GlobalResources, App_LocalResources, and App_Themes folders.

Breakpoint Not Working In Visual Studio 2010

Quine Anagrams! (Cops' Thread) I used a solution that I happened to already have on my laptop on an exam. https://blogs.msdn.microsoft.com/sudeepg/2007/08/13/why-the-debugger-will-not-hit-your-breakpoints/ the Edit Configuration button was greyed out. [To find the Edit Configuration button: Start | All Programs | Administrative Tools | Internet Information Services, then expand the required computer, expand Web Visual Studio 2013 Not Stopping At Breakpoints All contents are copyright of their authors. | Search MSDN Search all blogs Search this blog Sign in Real world problems; Real world solutions Real world problems; Real world solutions Forum Visual Studio Breakpoint Not Hit No Symbols Loaded Right click on the Project > Properties > Web > Servers - change to Local IIS.

So you have written you first ASP.net application and you want to debug the code. weblink Reply Mike Volodarsky January 10, 2007 at 2:32 am Can you make sure that IIS scriptmaps contain an entry for ASPX mapped to the ASPNET_ISAPI.dll, and DEBUG verb is listed in We are working on a product fix that should become available soon. Running iisreset and even rebooting my PC did not help. Visual Studio 2015 Not Stopping At Breakpoints

I have seen very few folks being confused about this part. Member 100 Points 34 Posts Re: Breakpoints are not working in Visual Studio .net Aug 27, 2008 02:00 AM|mayankparmar2000|LINK Make sure your page directive has the following. Thanks, Mike Reply Anonymous May 21, 2007 at 8:45 pm Vista SKU: Enterprise Windows Authentication enabled: Yes Can I make normal requests to your application without error: Yes I know this navigate here Reply Anonymous March 23, 2007 at 12:21 am Jeff, Don't know if this'll help… but: If you create the project via the "file system" in VS, it'll run via the VS

This can be accessed via the Module Window when debugging too. Visual Studio 2015 Debugger Not Working Reply Mike Volodarsky January 19, 2007 at 7:52 pm That's most likely because you installed the x86 package on an amd64 OS, or visa versa. asked 7 years ago viewed 47919 times active 11 days ago Upcoming Events 2016 Community Moderator Election ends Nov 22 Get the weekly newsletter!

I'm trying to debug this using wfetch -- and here's what I've done: Verb: DEBUG Host: localhost Path: /Chart/DebugAttach.aspx Auth: Kerberos Connect: http And here are the results: DEBUG /Chart/DebugAttach.aspx HTTP/1.1rn

MathSciNet review alert? Use the debug assistant module (below). Join them; it only takes a minute: Sign up Why would the debugger not be stopping at a breakpoint in my ASP.NET application? Visual Studio Breakpoints Not Working C++ Here are the errors I got at different stages: Firstly, When I installed debug assistant and changing the config file as per your instructions: I got "Unable to start debugging on

Reply Anonymous March 2, 2007 at 1:04 pm Hi Mike, "Windows Authentication" option is missing for all my IIS7 web sites. All modules from your project should be listed there. And then go ahead and start debugging your code :) share|improve this answer edited Dec 1 '11 at 0:56 Owen Pierce 4801723 answered Nov 30 '11 at 16:56 madhusudhan.K 6111 add http://theweblive.net/visual-studio/visual-studio-2013-asm-syntax-highlighting.html Thanks in advance, Shrini Reply Mike Volodarsky May 21, 2007 at 8:07 am Shrinivas, What SKU of Vista are you running?

Carpet bomb all .dlls: Delete and reload all the referenced .dlls (Like your class projects) Release a WMD: If #1 & #2 didn't work, delete the contents of the very obj I do not see any thing in event viewer too. See help for common configuration errors. Problem is, I'm doing URL Rewriting in a custom HTTP module.

An unexpected error occurred on a send." I have installed SP1 for Web Developer Express and the Vista update patch. Reply Mike Volodarsky December 29, 2006 at 12:01 am Glad to hear it works for you! Reply Anonymous March 19, 2007 at 12:36 pm Well, this looks like great info and seems to have helped lots of people but I guess my PC is more screwed up Ensure [Define DEBUG constant] and [Define TRACE constant] are checked.

The data field contains the error number. Run. If you try to access a configuration file by using a browser, you will get HTTP access error 403 (forbidden).Web.config is an XML file, and so contains nested sections marked by If it's a message related to your .pdb file, goto "Select Symbols" and the appropriate .pdb file.

If you have issues installing SP1, please be sure to review Heath Stewart's blog entry at http://blogs.msdn.com/heaths/archive/2007/01/11/known-issues-with-visual-studio-2005-service-pack-1.aspx.******************************************************************* 1) Run Visual Studio 2005 as Administrator Unfortunately, Visual Studio 2005 SP1 still doesn't I deleted all .pdb files, no change. This is with me trying to do a manual attach. Thanks, Praveen Reply Anonymous June 19, 2007 at 11:56 am Hello Mike, I tried to attach aspnet_wp.exe to the debugger by using macro, but couldn't find aspnet_wp.exe in the DTE.debugger.LocalProcesses.