Home > Not Working > Xdebug Not Stopping At Breakpoints Netbeans

Xdebug Not Stopping At Breakpoints Netbeans

Contents

And once you do get a bug, I suppose you could run unit tests endlessly working out what the problem is one assertion at the time, but getting in there with May 23, 2013 #21 [email protected] Can anyone let me know what more info is required? What can I do to prevent this in the future? After these preliminaries, we are ready to install the Aptana IDE. have a peek here

In a moment, Firefox (or whatever external web browser you chose above) will launch (or open a new tab, if it's already open). Again, the problem here is with breakpoints when running through a web browser. The problem was there were multiple detached PHP processes running in the background that actually handled my requests. Report post Edit Delete Reply with quote Re: Debugger Not Working Frederick Cheung (Guest) on 2008-05-30 18:34 On 30 May 2008, at 15:45, Ather Shiraz wrote: > Is your server started see here

Xdebug Not Stopping At Breakpoints Netbeans

Quine Anagrams! (Cops' Thread) Polyglot Anagrams Cops' Thread How do you simplify a log with an exponent in the base? In the launch config, what was the main file path you entered? Join them; it only takes a minute: Sign up Remote debugging won't stop at breakpoints up vote 29 down vote favorite 18 I'm having a problem with xdebug not stopping at Dealing With Dragonslayers Giving change in smaller denominations so customers can tip?

La campagna di cui si è ... "parlato" o "parlata"? what lines it considers "executable" and available to break on. For example,I was having my code located by path: C:\[dev]\OpenServer\domains\... Xdebug Breakpoints inside a list), put the breakpoint in the last line of the statement.

The web root definition fix the exact same problem for me. –Steven Aug 10 '12 at 11:52 add a comment| up vote 2 down vote Are you totally sure you're not Xdebug_break Not Working Still an issue. Everything works normally with CLI scripts or PHPUnit. –Bryan M. Make sure your breakpoints are set on lines that contain actual code or on the last line of a statement as Miguel said. –Andrew Hundt Jan 21 '14 at 21:01

In most cases, Java will already be installed, but just to confirm that you have it, run this command in the Terminal: java -version You should see something similar to this Xdebug Sublime Breakpoint Not Working My php.ini settings look like: [xdebug] xdebug.remote_enable=1 xdebug.remote_handler=dbgp xdebug.remote_mode=req xdebug.remote_port=9000 xdebug.remote_host=localhost xdebug.idekey=webide And when I log the debugger output, setting a breakpoint looks like this/; <- breakpoint_set -i 895 -t line So, I browsed to the project's webroot and set that value. I just created a file at /Users/cwilliams/debugger_test.rb, opened it, added a breakpoint and then manually generate a ruby debug config to launch it.

Xdebug_break Not Working

The Debug tab will show that the session terminated, which is normal, since the script completed successfully. Dealing With Dragonslayers Function to find all occurrences of substring With the new Unearthed Arcana on Barbarians, if you are conscious but at 0 HP do hits still give you auto Xdebug Not Stopping At Breakpoints Netbeans Now start by setting a breakpointetc...ReplyDeleteAzhar HussainJuly 2, 2013 at 11:19 PMwhy not aptana: Help->Install aptana features ??? Xdebug Break Not Working Jan 8 '11 at 15:51 | show 1 more comment 18 Answers 18 active oldest votes up vote 29 down vote I had this problem and took me ages to find

In answer to Fabio's questions below: The python version is 2.7.2, The sys.gettrace gives None (but I have no idea what in my code could influence that) This is the output putting these: import sys print 'current trace function', sys.gettrace() just before breakpoints prints out: current version of dev server output is printed in Eclipse console: current trace function None with old_dev Thanks very helpful!ReplyDeleteClementSeptember 16, 2013 at 6:58 PMWill that be ok if I do this without XAMPP / WAMP/ LAMP? python unit-testing debugging pydev python-2.7 share|improve this question edited Mar 4 '12 at 11:46 asked Feb 28 '12 at 17:33 Lars 2951315 Do you use threads or any other Eclipse Xdebug Doesn T Stop At Breakpoint

How to make a good diagram arrow How to prove that authentication system works, and that the customer is using the wrong password? I know some external libraries which mess with it (i.e.:DecoratorTools -- read: http://pydev.blogspot.com/2007/06/why-cant-pydev-debugger-work-with.html) and have even seen Python bugs and compiled extensions break it... Code ladder, Robbers GO OUT AND VOTE What happened? Change the contents of the file to: "; echo "My first Aptana PHP script!"; echo ""; echo "

What do you think?

"; ?> After you save the file, choose Run

share|improve this answer answered Jul 21 '10 at 10:15 mjs 21.9k176079 add a comment| up vote 2 down vote I ran into this same exact thing and was banging my head Phpstorm Xdebug Path Mapping more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Has a movie ever referred to a later movie?

Eclipse 4.2.2, Google Plugin for Eclipse 4.2 3.2.4.v201306061638 Python 2.7 PyDev 2.7.5.20 OS: Ubuntu 13.04 64Bit Jun 21, 2013 #28 [email protected] Seeing the same problem: Aptana Studio 3, build: 3.4.0.201304151603

File "/usr/lib/python2.7/bdb.py", line 49, in trace_dispatch return self.dispatch_line(frame) File "/usr/lib/python2.7/bdb.py", line 68, in dispatch_line if self.quitting: raise BdbQuit caused by the line immediately after the "import pdb; pdb.set_trace()" Aug 7, 2013 I am trying to debug on windows my code running on Linux. Jun 20, 2013 #26 [email protected] I have the same problem. Xdebug Connect Back Quite a few times.

In Aptana, choose File | New -> PHP Project and:

Enter "Project1" as the name; Uncheck Use default location and set the Location as the Project1 directory in your projects folder This will give you a "shell" PHP script file. If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware. My system specs are the same as above.

I've tried re-compiling it several times (with several versions), but no dice. Aptana's debugger is not working also. When xdebug (or at lest the version I currently have) is checking for breakpoints, the check is case-sensitive. You can learn and realize where these locations are by doing some step-ins.

share|improve this answer answered Jun 19 '13 at 16:44 Ricardo Villamil 3,95312223 Great catch! Changing the local path from /home/me/projects/app_name to /var/www/dev01/app_name fixed the issue. pdb now works, rudimentary but works. Isn't AES-NI useless because now the key length need to be longer?

which confused pydev. I've definitely seen this before too. Show Chris Williams added a comment - 27/Nov/11 11:45 PM Unfortunately, I cannot reproduce this on Windows or Mac, with project files or external files. Ubuntu has relatively recent versions of XDebug, so we can simply install from the repositories:

sudo apt-get -y install php5-xdebug sudo service apache2 restart After it has installed, open your "phpinfo"

Show Jonathan Belanger added a comment - 27/Nov/11 11:01 PM I was editting the file and just double clicked the line of code where I wanted to set a breakpoint. Hide Permalink Jonathan Belanger added a comment - 27/Nov/11 11:01 PM I was editting the file and just double clicked the line of code where I wanted to set a breakpoint. As soon as set the main module back to old_dev_appserver.py, it works. MathSciNet review alert?

How can I claim compensation? You should have got a debugger prompt, so something's bust. Registration is free and takes only a minute. When prompted, name the file TestFile1.php and press Finish.

The _autostart flag was it for me. –Bradley Mar 14 '14 at 7:58 Works great, thank you! –Alex K Aug 25 '14 at 11:47 add a comment| up vote Strange that this is needed. –h00ligan Feb 21 '14 at 11:36 looks like I am experiencing same problem. this problem also occurs if my code works without exceptions or test failures.